Particulier, bedrijf of vereniging?

Hangt er bij u in een straal van 500 meter al een AED?

 

Het zal je maar overkomen: Je buurman zakt op staat in elkaar. Uit onderzoek is gebleken dat de eerste vijf á zes minuten van levensbelang zijn. Door binnen een straal van 500 meter een AED te hebben hangen wordt de overlevingskans zodoende enorm vergroot.

 

Bent u benieuwd wat dit gaat kosten?
Uiteraard geldt ook hier, hoe meer deelnemers, hoe goedkoper. Echter het hoeft niet veel te kosten. Zeker gezien het feit dat ondernemingen zoals de Rabobank in Sint-Michielsgestel in sommige gevallen een aanzienlijke bijdrage levert. Tevens kunnen wij zorgen voor de plaatsing, het onderhoud en kunnen wij in collectief verband ook zorgen voor de verzekering van de AED installatie.

Toon uw maatschappelijke betrokkenheid

 

…..en hang uw AED 24/7 buiten, eventueel beveiligd met een toegangscode.. Hiermee helpt u uw gemeenschap en redt u levens!

 

Wilt u weten hoe u dit het beste kunt doen? Hartwacht Sint-Michielsgestel helpt U kosteloos en bovendien hebben wij de laatste jaren in veel gevallen een extra bijdrage kunnen leveren van maar liefst €500,- bij de aanschaf van een verwarmde buitenkast. Hiermee was deze aanschaf zo goed als gedekt en kostte de kast bijna niets meer.

 

Ook kunnen wij zorgen voor de vakkundige plaatsing, het noodzakelijke onderhoud en kunnen wij ook in collectief verband zorgen voor de verzekering van de AED installatie.

 

Heeft u nog geen AED, maar overweegt u er een aan te schaffen? Graag adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden. Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Is jullie AED al 24 x 7 beschikbaar?

 

Je zult het maar meemaken dat er iets gebeurt. Er is wel een AED aanwezig, maar deze is niet bereikbaar of werd niet tijdig onderhouden waardoor de AED niet meer naar behoren functioneert.
Hartwacht Sint-Michielsgestel wil graag helpen er voor te zorgen dat dit niet het geval is. Met een samenwerkingsovereenkomst kunnen wij met u zorgen voor 24/7 toegankelijkheid, onderhoud en verzekering.

 

Red ook levens en laat ons jullie helpen!

Hebben jullie nog geen AED, maar wel benieuwd naar de kosten? In sommige gevallen is het zelfs mogelijk de AED te laten sponsoren door een onderneming in Sint-Michielsgestel. Hierdoor kost het de vereniging (bijna) geen geld. Neem contact met ons op en wij vertellen jullie meer.